Praktijk voor Reflexologie

Zwangerschapsklachten en reflexzonetherapie

Zwanger-reflex tijdens de zwangerschap

Reflexzonetherapie is bij zwangerschap uiterst waardevol gebleken, Yanty heeft hiervoor Zwanger-reflex ontwikkeld.

Veel vrouwen ervaren tijdens hun zwangerschap verschillende lichamelijke ongemakken waarvoor liever geen medicijnen worden gebruikt omdat deze schadelijk kunnen zijn voor de baby. De ervaring leert dat een groot aantal veel voorkomende zwangerschapsklachten met behulp van reflexzonetherapie verminderen of verdwijnen. Gedurende de gehele zwangerschap leveren regelmatige behandelingen veel profijt op. Klachten die behandeld kunnen worden zijn o.a: Misselijkheid, vermoeidheid, rugpijn, bekkenklachten, hoge bloeddruk, vasthouden van vocht, carpaaltunnelsyndroom, slechte doorbloeding.

Mocht je tijdens de zwangerschap last hebben van stress of spanningen, dan kan Zwanger-reflex jou goed ondersteunen. De behandeling wordt hier dan op aangepast. Even lekker een uurtje voor jezelf met een rustig muziekje en kopje thee. Daarnaast is er altijd ruimte voor een goed gesprek! Als belangrijk effect van de behandeling wordt vaak het gevoel van 'psychisch sterk' en 'weer lekker in je vel zitten' ervaren.

Vanaf  de 20ste week in de zwangerschap kun je hier mee beginnen. Daarnaast is er een programma speciaal gericht op het ontzwangeren en het weer in balans brengen van de hormonen en worden er tips gegeven voor  reflexzonetherapie bij baby’s (bijv. bij darmkrampjes).

De zwangerschap is een hele bijzondere tijd die met Zwanger-reflex zo goed mogelijk kan verlopen.

Klik hier voor ervaringen met Zwanger-reflex bij reflexzonepraktijk Yanty.

 Yanty - Praktijk voor Reflexologie, telefoon 06 46 35 22 46, info@yanty.nl